Turhat Julkkikset

Vuodesta 1993

ETUSIVU
KESKUSTELU
 SÄHKÖPOSTI
ESITTELY
UUTISET 
VOITTAJAT
ÄÄNESTYS
HUPIA
HAUSKUUTTA
VITSIT

MINNE MENNÄ

10 KÄSKYÄ

 

logo

Kuka ON

Patukka Hoo?

 

Patukka Heiskanen

 

 

 

 

 

 

IHANNENAINENKyseltäessä kuka on naisihanteesi, hän vastaa nopeasti että Pamela Andersson ja Johanna Tukiainen. Jälkimmäiseen hän olisi valmis vaikka heti tutustumaan. Mikäli Johanna Tukiaisella on vastatunteita tai muuten vain halua seikkailla, tahtoo Patukka lähettää avoimen kirjeen Johannalle:

 

" ota tai jätä - Patukka Heiskanen 041-5605832 "

 

Patukan motto:

"kuiskaan sulle hellästi"

 

 

 

 

 

 

TUJU-UUTISET

"Patukka"Heiskanenaloitti 90 -luvulla Viking Sallyllä tiskijukkana Bianca Moralesin aisaparina. Vuodessa Patukasta tuli ohjelmaisäntä. Risteilyisännäksi hän pääsi 1990-luvun alussa Viking Kalypsolle. Patukka Heiskanen lopetti merellä perustaessaan oman yrityksen vuonna 1992.  Silja Scandinavialla Patukka antoi vielä koulutusta 6kk vuonna 1995.

 

Kaikki kuulostaa hyvin menestyvältä kaverilta. mutta
totuus on kuitenkin toisenlainen.


Estonia-onnettomuus teki Patukasta uhrin


Päivä 28.11 1994 muutti kaiken. Heiskaselle tuli syvä kriisi Estonia-onnettomuudesta. Siitä selviytymiseen on tarvittu auttajia ja lähimmäisten apua. Sinä päivänä kun Estonia (siis sama alus jolla Patukka oli aiemmin työskennellyt) upposi - tuli Patukalle täydellinen stoppi! Onnettomuuden mukana meni näet lukuisa joukko Heiskasen läheisiä ja tuttuja.

 

- " Mitä jos minä olisin ollut itse siinä laivassa?  Olisinko selvinnyt?" Mikä sai minut perustamaan yrityksen?"  Näitä hän on pohtinut ja viettänyt yli kymmenen vuotta unettomia öitä.

Onnettomuus aiheutti Heiskaselle vaikean trauman, jonka kanssa tuli elää päivästä toiseen. Kuinka hiuskarvalla onkaan kohtalo!Vasta viime aikoina Patukka on saanut elämänsä uudestaan raiteilleen reilusti yli kymmenen vuoden jälkeen. Vaikeinta oli, kun ei kehdannut tunnustaa pelkoaan reilusti, vaan yritti peitellä omat tunteensa. Nyt Patukka on yrittänyt aloittaa elämäänsä uudelleen ja pystyy jo puhumaan asiasta. Ehkä traumaattisten kokemusten jälkeen se suuri kauan odotettu rakkaus vielä tulee mukaan kuvioihin?  Patukalla kun on aina ollut silmää naiskauneudelle, mutta Estonian menetykset ja tunnekuohut eivät ole sallineet Patukan kyetä rakastamaan - ainakaan vielä toistaiseksi. – Nyt alan olla toiveikas, sanoo Patukka. Entisen viihdeisännän silmissä välähtää "vanhan ajan pilke". Tuon pilkkeen muistavat monet risteilyillä 90-luvun alulla olleet.

NAISIHANTEETPatukalla on omat ajatukset siitä, mikä naisella on must!

Naisen eduksi lasketaan, jos hänellä on luomusilikonit. Patukka kertoo silikonin viehättävän häntä jostain syystä. - "Silikoni antaa rinnoille kiinteyttä ja kimmoisuutta.  Naisessahan pitää olla jotain mistä pitää kiinni."

 Kaikki silikonit eivät kuitenkaan Patukkaa innosta. Hän kertoo tavanneensa paljon naisia, joiden silikonit eivät ole hyvin onnistuneet: osa on kuhmuraisia tai muuten epämuodostuneita - jopa kovettuneita.

Heiskanen korostaakin että "naisella tulee olla muodot oikeissa paikoissa jotta silmä lepää” ja hymyilee leikillisesti sekä lisää että "miksei käsikin voisi levätä". Patukka harmittelee sitä, kun usein naiset ottavat liian pienet silikonit!!!


pekka.heiskanen (at) naistenmies.com

 Toimittanut:

 " Valtakunnan Kakkostoimittaja",  Salatoimittaja MT.

.


Otamme vastaan kaikenlaisia mielenkiintoisia juttuja ja jutunpoikasia!